image
Sursa foto: Profimedia

Ce a spus Pep Guardiola după ce s-a calificat cu Manchester City în semifinalele UEFA Champions League

Manchester City a remizat cu Bayern Munchen, scor 1-1, în a doua manșă a duelului din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

”Cetățenii” s-au calificat în semifinale datorită rezultatului din tur, atunci când s-au impus cu scorul de 3-0, și o vor întâlni pe Real Madrid pentru un ”bilet” spre finala competiției.

Pep Guardiola a avut cuvinte de laudă la adresa celor de la Bayern Munchen, după calificarea în semifinalele UEFA Champions League pentru al treilea an consecutiv.

Antrenorul ”Cetățenilor” a vorbit și despre penalty-ul ratat de Erling Haaland și a dat vina pe presiunea pe care o astfel de competiție o pune asupra jucătorilor tineri.

”Trei ani la rând în semifinalele Champions League. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză. Upamecano a rupt liniile în flancul nostru stâng și ne-am chinuit cu Coman. Am avut noroc că înaintea penalty-ului pe care l-am ratat, au avut doar una sau două ocazii de gol. Se putea întâmpla orice, dar ne-am apărat foarte bine, iar a doua repriză a fost mult mai bună.

Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale. Finalizarea lui Erling a fost foarte bună. (n.red. despre penalty-ul ratat) Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiție, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare.

Echipa este epuizată și nu știu cum vom reuși să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil”, a spus Pep Guardiola, la finalul meciului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: