image
Sursa foto: Profimedia

PSG l-a propus pe Neymar la Manchester City în ultima zi de mercato! Motivul pentru care englezii nici n-au vrut să audă

Neymar (30 de ani) a reușit să rămână la PSG, deși conducerea clubului a hotărât să îl vândă încă din primăvară.

Deși liderii de pe Parc des Princes l-au propus la mai multe cluburi, Neymar s-a opus planului, s-a prezentat cu o săptămână mai devreme la antrenamente și acum traversează cea mai bună formă a carierei sale.

PSG nu a renunțat la ideea de a-l vinde pe Neymar nici măcar în ultima zi a perioadei de transferuri.

Conform cotidianului spaniol Marca, citat de presa portugheză, campioana Franței a contactat-o pe Manchester City vineri, pentru a-l propune pe Neymar.

Campioana Angliei s-a opus fără să stea prea mult pe gânduri, de frica posibilelor tensiuni care ar putea apărea în vestiarul "cetățenilor" după venirea superstarului brazilian.

De altfel, în ultimul timp, Neymar a avut mai multe conflicte cu Kylian Mbappe.

Decarul de pe Parc des Princes a marcat miercuri seară un gol în victoria parizienilor de pe terenul lui Toulouse, scor 3-0. Astfel, brazilianul a păstrat vie seria meciurilor consecutive în care și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Conform statisticienilor de la Opta, Neymar a ajuns, pentru prima dată în cariera sa, la 10 partide la rând în care reușește să marcheze. Cu treo goluri pentru Brazilia și 11 în tricoul lui PSG, seria recentă reprezintă cea mai bună formă din cariera superstarului.

Neymar vine după un sezon dezamăgitor în tricoul lui PSG, în care cifrele sale nu au fost impresionante, motiv pentru care nu s-a aflat pe lista celor 30 de fotbaliști nominalizați pentru Balonul de Aur 2022.

Însă, în noua ediție, sud-americanul pare de neoprit, iar momentan este golgheterul campionatului francez, cu 7 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: