image
Sursa foto: jurnal.md

Astăzi s-au înregistrat 163 de cazuri noi de infecție cu COVID-19: 465 de persoane sunt în stare gravă

Alți 18 angajați din sistemul medical au fost confirmați cu noul coronavirus.

Alte 163 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 14 în Transnistria. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Bilanțul a ajuns la 14. 363 de cazuri.

Din numărul total de cazuri din această zi, 18 sunt lucrători medicali: asistenți medicali – 15, personal auxiliar – 3. Ministerul Sănătății anunță că 465 de persoane sunt în stare gravă.

Pe parcursul zilei de azi s-au înregistrat și 7 decese, numărul total ajungând la 480 de persoane.

Deces 476: Bărbat de 63 ani, din raionul Căușeni. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Raional Căușeni. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 477: Femeie de 55 ani, din raionul Sîngerei. Internată la data de 15 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 478: Femeie de 60 ani, din raionul Glodeni. Internată la data de 19 iunie, la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 479: Bărbat de 84 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Internat la data de 10 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: bronhopneupatie cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă (aterosclerotică, hipertensivă).

Deces 480: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 1 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: bronşită cronică obstructivă, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

De la începutul pandemiei 8019 de persoane s-au vindecat de noul coronavirus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: