image
Sursa foto: Profimedia

Cum îl presa în 2019 Sergio Ramos pe președintele Federației Spaniole de Fotbal: ”Rubi, începem să fim foarte îngrijorați”

Sergio Ramos (36 de ani), fostul căpitan al lui Real Madrid și actual fundaș central la PSG, îl presa în 2019 pe președintele Federației Spaniole de Fotbal în legătură cu sistemul VAR.

Sergio Ramos era nemulțumit de golul de 2-1 marcat de rivalii de la FC Barcelona, prin Luis Suarez, într-o partidă din 20 ianuarie 2019, câștigată atunci de catalani cu scorul de 3-1, împotriva lui Leganes.

După ce Luis Suarez a înscris golul de 2-1 al Barcelonei la acea partidă și l-ar fi lovit pe portarul advers cu gheata, Sergio Ramos l-a contactat pe Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, căruia i-a cerut să ia măsuri în legătură cu sistemul VAR, notează El Confidencial.

”Rubi, începem să fim foarte îngrijorați de problema VAR, mai ales cu Barcelona. Este o rușine absolută și arbitrii nu au curaj pentru asta. Ai văzut faultul lui Luis Suarez asupra portarului la golul 2-1? Este o gluma”, i-a scris Sergio Ramos lui Luis Rubiales, potrivit sursei citate.

”Bună ziua, Sergio. Ești căpitanul echipei naționale, ai sute sau mii de jocuri în spate și mai bine decât oricine înțelegi că uneori există păreri diferite despre un fapt. După cum știi bine, nu mă implic în aceste chestiuni. Lucrăm zi de zi pentru ca organismul de arbitraj să aibă mai multe instrumente și eficacitatea acestora să se îmbunătățească”, a replicat Luis Rubiales.

”Foarte corect din punct de vedere politic, felicitări. Am sperat la o părere personală despre chestia cu Barcelona de ieri pentru că este un scandal și acum ei sunt sortiți să câștige liga într-un fel sau altul. Îți înțeleg poziția. O îmbrățișare mare”, a revenit apoi Sergio Ramos.

La finalul sezonului 2018/2019, Real Madrid a încheiat sezonul din La Liga pe locul trei, în timp ce rivala FC Barcelona a ieșit campioană.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: