image
Sursa foto: jurnal.md / iticket.md

Top 10 evenimente la care poți merge în acest weekend în Chișinău pentru a petrece timp de calitate

Primăvara a venit în toată legea, iar cu acest prilej ți-am pregătit o listă de evenimente unde poți să mergi în weekend. Pentru un sfârșit de săptămână cât mai productiv și divers, Jurnal.md, alături de iTicket îți recomandă mai multe evenimente culturale și activități pentru toate vârstele și preferințele.

Un show live cu Pepe!
iticket.mditicket.md

Artistul care a cucerit inimile iubitorilor de muzică bună vine la Chișinău. La petrecerea lunii martie vei putea cânta împreună cu Pepe, dar și te vei putea delecta cu cele mai fine băuturi și gustări din fourchette-ul select.

Când?

Sâmbătă, 25 martie 2023, ora: 17:00

Unde? Madison Parck

Bilete aici

Îmbracă starea - First be a Woman
iticket.mditicket.md

Vino să celebrezi feminitatea, primăvara și noile începuturi la evenimentul excepțional „Îmbracă starea - First be a Woman”, organizat de showroom-ul de mobilă italiană Casa Keia și Olesea Ghilaş. Evenimentul va găzdui în calitate de speakeri personalități notorii ce te vor inspira și fi acolo pentru ați răspunde la orice întrebare. Vino și fă cunoștință cu Olesea Ghilaș, Alexei Gurschi, Olesea Nespeac, Vitta Prive.

Când?

25 martie 2023, ora: 14:00

Unde? Casa Keia, str. Uzinelor 205/1

Bilete aici

Vreau să cânt acasă
iticket.mditicket.md

Bucurați-vă de o seară de neuitat cu muzică clasică și artiști talentați, la un spectacol cu Orchestra Națională de cameră, prim-dirijor Cristian Florea și Alexandru Șura la țambal.

Când?

26 martie 2023, ora: 18:30

Unde? Sala cu Orgă

Bilete aici

ALB NEGRU I Misha Grossu & Jazz Quartet
iticket.mditicket.md

Pe 25 martie, acordeonistul Misha Grossu te invită la un concert deosebit, unde te așteaptă o diversitate ritmică și sonoră, care te vor face să simți ce înseamnă contrastul ALB NEGRU în muzică și în emoții.

Când?

25 martie 2023, ora: 19:00

Unde? Centrul Meteora, str. Sarmizegetusa 12

Bilete aici

Invitație la Vals după Mihail Drumeș
iticket.mditicket.md

Spectacol unic în literatura română - „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș, adus pe scenă într-o manieră inedită de către Teatrul Geneza Art. Romanul abordează teme precum iubirea, libertatea, tradițiile, dar și limitările impuse de societate. „Invitație la vals" este o poveste emoționantă și profundă, care poate inspira și motiva cititorii să fie curajoși și să-și urmeze propriile vise și aspirații.

Când?

26 martie 2023, ora: 19:00

Unde? Teatru Geneza Art

Bilete aici

Carbon
iticket.mditicket.md

O producție autohtonă de neratat! Descoperă povestea emoționantă a tânărului Dima în filmul CARBON, regizat de Ion Borș. Urmărește aventura periculoasă a lui Dima în vremea anului 1992, în timpul conflictului de pe Nistru, și află cum învață să fie un om adevărat.

Când?

26 martie 2023, ora: 18:00

Unde? Cinematograful Odeon

Bilete aici

Tata de D. Matcovschi
iticket.mditicket.md

Vino să vezi piesa de teatru „Tata” la Teatrul „Luceafărul”, care oferă o perspectivă asupra problemelor morale și sociale ale societății după cel de-al doilea război mondial. În această montare, regizorul Slava Sambriș aduce în prim-plan lumea interioară a personajelor și impactul faptelor lor asupra prezentului. Cumpără bilete acum și bucură-te de o experiență teatrală profundă și subtilă.

Când?

25-26 martie 2023, ora: 18:30

Unde? Teatrul ”Luceafărului”

Bilete aici

Premiera Vulpița Șmecherița
iticket.mditicket.md

Nu ratați ocazia să vedeți cel mai nou spectacol pentru copii - Vulpița Șmecherița! Distracție și aventură garantate alături de personajele preferate ale celor mici.

Când?

26 martie 2023, ora: 11:00, 12:30  

Unde? Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici”  

Bilete aici

Menajeria de sticlă
iticket.mditicket.md

Descoperă intensitatea emoțiilor și luptei pentru propria fericire în MENAJERIA DE STICLĂ după Tennessee Williams. O dramă captivantă de familie, care te va purta într-un univers al speranțelor fragile și al dezamăgirilor, unde personajele luptă pentru a-și îndeplini propriile vise.

Când?

26 martie 2023, ora: 18:00

Unde? Teatrul ”Alexei Mateevici”  

Bilete aici

Îți vreau soțul … de Mihail Zadornov

iticket.mditicket.md

Pregătește-te să râzi cu poftă la această comedie despre aventurile amoroase ale unui cuplu căsătorit. Vei fi captivat de această poveste plină de umor și tensiune.

Când?

26 martie 2023, ora: 18:00

Unde? Teatrul ”Alexei Mateevici”  

Bilete aici

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: