Tuttosport scrie pe prima pagină că decarul sud-american al Barcelonei este dorit de Inter. Totul a pornit de la o declarație a lui Marco Tronchetti Provera. Acesta este președintele lui Pireli, unul din sponsorii vechi ai grupării nerazzurre.

"Sper ca grupul Suning, odată ce Fair Play-ul financiar o va permite, să reușească un transfer uriaș. Messi? Cum poti să-i spui nu lui Messi?" e declarația lui Tronchetti Provera care apare pe prima pagină din Tuttosport.

Pare însă greu de crezut că Barcelona se va despărți de Messi, cel care este în acest moment cel mai bine plătit jucător din lume. Argentinianul a semnat de curând prelungirea cu Barcelona și are un salariu de peste 40 de milioane de euro. Italienii se bazează însă pe faptul că Messi a rămas fără un rival pe măsură în La Liga și ar putea să urmeze traseul lui Ronaldo.

În cei 9 ani de rivalitate, Messi i-a luat fața lui Ronaldo. Conform publicației spaniole As, în toată această perioadă de 9 sezoane, Messi a marcat 471 de goluri în 476 de partide oficiale, în timp ce Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri. Și la pasele de gol argentinianul îi ia fața portughezului, cu 177de "assist-uri", față de 117.

Și la numărul total de trofee Messi stă mai bine, cu 24 față de 16 ale lui Cristiano. Micuțul atacant are 6titluri în La Liga față de doar două ale lui "CR7", însă portughezul are mai multe trofee în Champions League, 4 față de două ale lui Messi.