image
Sursa foto: Profimedia

Un jucător emblematic al Barcelonei a fost invitat de Shakira la petrecerea organizată la Barcelona

Shakira (45 de ani) a reușit un succes de zile mari cu noua sa melodie, cântată la Sesiunea #53, alături de rapper-ul Bizarrap, iar cifrele amețitoare reușite pe principalele platforme streaming au determinat-o să organizeze și o petrecere.

În numai patru zile de la lansare, melodia în care îi atacă aproape pe față pe Pique (35 de ani), fostul său partener, și pe Clara Chia (23 de ani), iubita acestuia, a adunat 152 de milioane de vizualizări doar pe youtube și cel mai bun debut al unei piese în limba spaniolă pe Spotify!

Petrecerea a fost organizată în Barcelona, iar în emisiunea "Salvame" s-a discutat mult despre cine s-ar fi aflat printre invitați, iar unul dintre numele dezvăluite este surprinzător.

Patrick Kluivert (46 de ani), unul dintre numele mari din istoria Barcelonei, a petrecut alături de Shakira cu toate că despre el nu se știa că s-ar afla în cercul apropiaților cântăreței, precizează Marca.

Spaniolii par să pregătească un "serial" acum din dezvăluirea invitaților de la petrecerea Shakirei și anunță că este de așteptat ca și alte nume să fie anunțate în această săptămână.

Agitația în jurul casei Shakirei a început încă din după-amiaza zilei de duminică, când mai mulți fani ai artistei s-au strâns acolo.

Susținătorii Shakirei au așteptat ore bune în fața casei și, la un moment dat, cântăreața și-a făcut apariția pe balcon, de unde i-a salutat și le-a trimis ”bezele”.

După ce și-a salutat fanii, Shakira și prietenele sale au început petrecerea pe balcon, pe care l-au transformat într-un mini-club, cu muzică și jocuri de lumini.

”Ce am fi noi fără prietenii care ne usucă lacrimile și, de asemenea, ne sunt alături în vremurile bune?”, a scris Shakira, în descrierea clipului urcat pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: