image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea acuză arbitrajul după eșecul cu Real Madrid! Lampard: “Militao trebuia eliminat”

Chelsea Londra a ratat calificarea în semifinalele UEFA Champions League, după ce a pierdut ambele manșe cu Real Madrid, cu același scor, 0-2.

Raportul ocaziilor de gol a fost 17-9 pentru Chelsea, dar Real Madrid a lovit de fiecare dată pe contraatac, prin brazilianul Rodrygo (58’, 80’).

În minutul 54, la scorul de 0-0, Chelsea a cerul acordarea unui cartonaș roșu pentru Eder Militao. Fundașul brazilian l-a faultat din spate pe Trevor Chalobah, în condițiile în care avea un cartonaș galben încă din minutul 21.

Presa engleză susține că Eder Militao trebuia să primească al doilea cartonaș galben, având în vedere că fundașul de la Real Madrid n-a avut nicio intenție să joace mingea și a oprit un atac promițător al londonezilor.

Arbitrul italian Daniele Orsato a lăsat jocul să continue, iar acest moment l-a înfuriat pe Frank Lampard (44 de ani), antrenorul interimar de la Chelsea.

"Militao trebuia să primească al doilea cartonaș galben. Nu vreau să spun ce cred cu adevărat! La acest nivel, o eliminare contează foarte mult.

Era o fază în ultima treime, iar jucătorul în atac îl depășise pe fundașul central. Este un cartonaș galben clar, conform regulamentului. Era 0-0 și am fi avut superioritate numerică timp de aproximativ 30 de minute.

Se puteau întâmpla multe, putea reprezenta un restart pentru noi. Ar fi trebuit eliminat Militao, dar nu s-a întâmplat, din păcate", a spus Lampard, citat de Sky Sports.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: