„Pentru cei care au grijă de sănătatea mea și mă întreabă dacă dau testul la Covid-19 sau nu, apropo ca să știți, evident că o bună parte din colegii din staff-ul PSRM, din conducerea PSRM, au trecut prin acest Covid. Cineva se interesa dacă noi dăm testul la Covid-19 sau nu. În fiecare săptămână, la începutul săptămânii, pentru a-i proteja și pe cei apropiați, eu dau testul Covid-19. Deocamdată nu am nici anticorpi, dar poate vor apărea la o anumită etapă fără ca să fie careva simptome și suntem sănătoși, așa că mulțumesc celor care îmi poartă de grijă”, a decarat Dodon în cadrul emisiunii sale on-line.

Precizăm că, la începutul acestei săptămâni, Parlamentul a anunțat că speakerul Zinaida Greceanâi a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Greceanâi se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie și este al 11-lea deputat care s-a infectat până acum, de la declanșarea pandemiei.

Acum două săptămâni și vicepreședintele Legislativului, deputatul socialist Vlad Batrâncea, a anunțat că este infectat cu COVID-19.