image
Sursa foto: Profimedia

Ofertă-monstru: Contract până în 2028 şi salariu stelar pentru Antoine Griezmann!

Atletico Madrid i-a reînnoit contractul lui Diego Simeone, antrenorul legendar al clubului, iar acum şefii îşi îndreaptă atenţia către lotul de jucători. Antoine Griezmann (32 de ani) urmează să primească o ofertă-monstru pentru prelungirea contractului cu echipa de pe Wanda Metropolitano.

Presa din Spania a aflat ce propunere îi pregăteşte Atletico Madrid lui Antoine Griezmann, francezul care mai are contract cu clubul spaniol până în vara lui 2026. Atacantul este atras de ideea continuării pe "Metropolitano", mai ales după ce Diego Simeone şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid.

Revenit la Atletico Madrid după o aventură cu gust amar la Barcelona, Antoine Griezmann are parte din nou de un sezon bun sub comanda lui Diego Simeone. Şefii clubului "rojiblanco" vot să profite de armonia din cadrul echipei din prezent şi să-i ofere prelungirea contractului.

Antoine Griezmann se pregăteşte să primească o ofertă de prelungire a contractului cu Atletico Madrid pentru încă doi ani, până în vara lui 2028. Francezul încasează un salariu de 12,5 milioane de euro pe an la Madrid, remuneraţie care este de aşteptat să fie îmbunătăţită odată cu semnarea noului contract.

Griezmann a marcat 12 goluri şi a livrat o pasă de gol în 16 meciuri (1.304 minute) din toate competiţiile sezonului în tricoul lui Atletico Madrid.

Francezul Griezmann a lăsat de înţeles că vrea să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere cu Atletico Madrid când a vorbit despre contractul semnat de antrenorul Diego Simeone: "Simeone e perfect pentru această echipă. E fericit şi Miguel Angel (n.r. - Gil Marin, CEO la Atletico Madrid) ştie ce acest lucru. Acum e rândul meu!", a declarat Antoine Griezmann recent, citat de presa din Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: