image
Sursa foto: Getty Images

Relație tensionată la Real Madrid. Un jucător, nemulțumit de tratamentul pe care i-l aplică Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, nu insistă asupra jucătorului venit pe Santiago Bernabeu pentru suma de 115.000.000 de euro, în 2019.

Eden Hazard este fotbalistul care a devenit una dintre rezervele de lux ale lui Real Madrid în acest sezon. Belgianul nu a fost folosit foarte des de Carlo Ancelotti, în ciuda faptului că principalul om de atac, Karim Benzema, a absentat de la mai multe meciuri.

Nemulțumit de cum este tratat la Real Madrid de Carlo Ancelotti, Eden Hazard abia ar mai vorbi la antrenamentele grupării blanco cu tehnicianul italian, anunță Mario Cortegana.

Eden Hazard nu este nemulțumit de minutele pe care le-a primit în acest sezon din partea lui Carlo Ancelotti, iar cei doi nu ar mai fi în relații bune.

Deși italianul i-a promis că-i va acorda mai multe șanse în acest sezon, acest lucru nu s-a întâmplat, iar belgianului nu i-a convenit, motiv pentru care relația dintre cei doi nu este cea mai bună acum, conform sursei citate.

Eden Hazard mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024, dar belgianul ar putea pleca de la echipă încă din vara lui 2023. În prezent, Eden Hazard se confruntă cu o nouă accidentare.

Din momentul transferului în Spania, Real Madrid a întâlnit-o pe Barcelona de 10 ori în meciurile oficiale, însă, de fiecare dată, Eden Hazard nu a prins minute. Concret, starul belgian a fost uitat pe bancă în șae rânduri, iar la celelalte patru confruntări nu a putut juca din cauza unor probleme medicale.

Totuși, singura apariție a lui Hazard împotriva Barcelonei a avut loc în vara anului 2022, însă partida a fost una amicală și a avut loc în Statele Unite ale Americii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: