image
Sursa foto: Profimedia

Continuă „duelul” Argentina – Franța; Adil Rami i-a răspuns lui Angel Di Maria

Portarul argentinian Emiliano Martinez (30 de ani) a fost criticat dur de către francezul Adil Rami (37 de ani) pentru gesturile făcute după triumful de la Cupa Mondială din Qatar.

Adil Rami, campion mondial cu Franța în 2018, l-a descris în termeni duri pe Emiliano Martinez și a stârnit o "furtună" pe rețelele sociale.

La postarea lui Rami, în comentarii și-au făcut simțită prezența Leandro Paredes, Angel Di Maria și German Pezzella.

Di Maria i-a transmis francezului "Dibu e cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte".

Fundașul francez a venit cu replica: "Mă înveți tu cum să plâng, Angel???".

Adil Rami a făcut referire la faptul că Angel Di Maria obișnuiește să plângă la finalul unor meciuri importante și tensionate, indiferent dacă echipa lui câștigă sau pierde. În finala Cupei Mondiale, mijlocașul argentinian nu și-a putut stăpâni lacrimile, pe banca de rezerve.

”Martinez este cea mai mare mizerie din lumea fotbalului. Este cea mai detestată persoană din întreaga lume. Mbappe i-a traumatizat atât de tare încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva noastră decât Cupa Mondială”, a transmis Adil Rami într-o postare pe Instagram.

La festivitatea de premiere după finala Cupei Mondiale din Qatar, Dibu Martinez a ieșit în evidență cu un gest grosolan făcut după ce a primit trofeul pentru cel mai bun portar de la turneul final.

La interviul oferit după meci, Emiliano Martinez a fost întrebat ce a vrut să transmită prin gestul făcut, iar portarul și-a explicat reacția.

”Am făcut asta pentru că francezii m-au huiduit”, a spus Emiliano Martinez, citat de As.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: