image
Sursa foto: Instagram

Alica Schmidt a dezvăluit ”secretul” fizicului ei de invidiat

Alica Schmidt (23 de ani), cunoscută și ca ”cea mai frumoasă atletă din lume”, se pregătește deja pentru sezonul viitor.

Superba sportivă a dezvăluit ce consumă zilnic pentru a se menține într-o formă fizică sportivă de top, dar și pentru a avea o siluetă de invidiat.

”Sezonul aproape că s-a încheiat, dar abia aștept să mă pregătesc pentru sezonul 2023. În această pauză voi continua să-mi consum proteinele favorite, care mă ajută să-mi mențin un tonus muscular cât mai bun.

Proteinele cu aromă de vanilie și cu aromă de limonada sunt preferatele mele. Le-aș putea bea în fiecare zi”, este mesajul postat de Alica pentru cei peste trei milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram.

De altfel și această postare a devenit virală într-un timp foarte scurt.

La Campionatele Europene din august 2022, Schmidt a prins semifinala la 400 de metri și a obținut locul cinci cu ștafeta Germaniei. Tânăra își dorește să obțină performanțe mult mai bune în viitor și pentru acest lucru este gata să se pregătească din răsputeri.

Alica Schmidt le-a dezvăluit fanilor ei și când și-a programat revenirea la antrenamente și cum a plănuit să ajungă în cea mai bună formă.

”Lucrurile se vor schimba puțin în pregătirea mea. Voi începe încet și relaxat. De la 0 la 100, nu pot. Ar fi mult prea mult.

M-aș prăbuși după o zi sau două de antrenament. Voi reîncepe în două săptămâni”, a mai scris Alica Schmidt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: