image
Sursa foto: Profimedia

Scandal uriaș în Spania, după ce Real Madrid a reușit remontada, cu un gol în minutul 90+9! „VAR-ul, al 12-lea jucător”

Real Madrid a câștigat cu mari emoții duelul cu Almeria din runda cu numărul 21 din La Liga, scor 3-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0 la pauză.

Ramazani și Gonzalez au marcat pentru Almeria în prima repriză, însă ”Galacticii” au redus din diferență prin Bellingham, în minutul 55, în urma unui penalty. A fost prima fază importantă care a stârnit mari controverse.

Centralul Hernandez Maeso a indicat punctul cu var după ce a revăzut pe monitorul VAR ce s-a întâmplat în careul oaspeților. Arbitrul a penalizat un henț al lui Kaik, însă cei de la Almeria au solicitat un fault în atac al lui Rudiger, petrecut cu câteva secunde înainte.

La scurt timp, Arribas a înscris al treilea gol al Almeriei, anulat însă după o nouă intervenție a sistemului VAR. Reușita nu a fost validată pentru un fault în prealabil al lui Lopy asupra lui Bellingham.

La jumătatea actului secund, Vinicius Junior a restabilit egalitatea. Centralul a fost din nou chemat la marginea terenului pentru a urmări reluările, pentru un presupus henț al atacantului de la Real Madrid. Hernandez Maeso nu și-a schimbat decizia, iar Carvajal a adus un succes nesperat la un moment dat pentru trupa lui Ancelotti, în minutul 90+9.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: