image
Sursa foto: Profimedia

O stradă din Leverskusen ar putea purta numele lui Xabi Alonso

Xabi Alonso (42 de ani) este un antrenor la ”mare modă” în Europa, după ce a câștigat titlul cu Bayern Leverkusen.

Liverpool, Bayern și Barcelona s-au interesat de el, dar CEO-ul grupării germane este convins că viitorul antrenorului spaniol este legat de Real Madrid. Fanii au numit o stradă din oraș cu numele lui.

Bayer Leverkusen a câștigat duminică cu 5-0 partida cu Werder Bremen, din etapa a 29-a și nu mai are nicio emoție privind titlul. ”Farmaciștii” sunt matematic campioni pentru că până la finalul sezonului mai sunt cinci etape, iar Bayern Munchen şi VfB Stuttgart sunt la o distanță de 16 puncte.

Fanii se tem că la finalul acestui sezon, echipa va rămâne fără principalul artizan al acestui succes: antrenorul Xabi Alonso. Ibericul se află pe lista lui Liverpool, Bayern Munchen și FC Barcelona, trei echipe care caută tehnicieni. Fernando Carro, CEO-ul lui Leverkusen, este convins că Xabi Alonso va fi urmașul lui Carlo Ancelotti.

„Nu am niciun dubiu. Într-o zi, Xabi Alonso va fi managerul lui Real Madrid. Fără dubii, 0 dubii. Singurul dubiu e când va semna cu Real Madrid. Dar se va întâmpla, credeți-mă. Sunt sigur de asta”, a spus șeful campioanei Germaniei pentru El Larguero.

Xabi Alonso este un erou pentru fanii lui Bayern Leverkusen, care au redenumit una dintre străzile care duc la BayArena. căreia i-au spus ”Xabi-Alonso-Allee”. Publicaţia germană Spiegel scrie că această inițiativă ar putea fi chiar oficializată. Asta deși momentat, consiliul municipal nu permite ca străzile din Leverkusen să poarte nume de persoane.

„Merită să discutăm şi să ne gândim la acest lucru, pentru că îi captivează pe oameni”, a declarat Stefan Hebbel, şeful partidului CDU la primăria din Leverkusen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: