image
Sursa foto: Profimedia

Thomas Tuchel a dat explicații, după ce Bayern Munchen a ajuns la trei eșecuri consecutive. ”Nu este corect!”

Bayern Munchen a cedat pe terenul celor de la Bochum, scor 2-3, în etapa a 22-a din Bundesliga.

Postul lui Thomas Tuchel (50 de ani) pe banca bavarezilor se ”clatină” tot mai mult, după ce Bayern Munchen a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, după ce a mai pierdut cu Leverkusen, scor 0-3, și cu Lazio în Champions League, scor 0-1.

În urma acestui rezultat, bavarezii se află tot pe locul doi în campionat, cu 50 de puncte, la opt în spatele liderului Leverkusen. Astfel, șansele lui Bayern să câștige Bundesliga s-au micșorat și mai mult.

Thomas Tuchel a recunoscut că obiectivul de a câștiga campionatul nu mai este atât de realist în acest moment. De asemenea, antrenorul lui Bayern Munchen a susținut că echipa sa a avut și ghinion în meciul cu Bochum.

”Astfel de înfrângeri nu sunt corecte. Multe au mers împotriva noastră astăzi. Tot ce ar fi putut merge prost astăzi s-a întâmplat. Trebuie să acordăm respect adversarului. Am jucat altfel decât la Leverkusen și la Roma.

În acest moment, nu este atât de realist. Dar sezonul trecut, am sperat și noi până în ultima secundă și a ieșit.”, a declarat Thomas Tuchel, potrivit jurnalistului Florian Plettenberg.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: