image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, sfătuit de Messi și Suarez să semneze cu altă echipă în locul lui PSG! Uruguayanul i-a dezvăluit și numele

Neymar (31 de ani) a fost prezentat "cu surle și trâmbițe" la PSG în vara anului 2017, când parizienii le-au plătit celor de la Barcelona nu mai puțin de 222 de milioane de euro.

Brazilianul strălucea în tricoul Barcelonei alături de Luis Suarez (36 de ani) și Lionel Messi (35 de ani), astfel că plecarea sa în Franța a surprins pe toată lumea.

Recent, Suarez a oferit un interviu în Brazilia, în cadrul căruia a povestit că el și Messi l-au sfătuit pe Neymar să meargă mai degrabă la Manchester City.

"Nu mi-a plăcut să vorbesc prea mult pe acest subiect, dar la un moment dat bulgărele se făcuse prea mare, așa că ne-am dus la Neymar și i-am spus:

'Ney, dacă vrei să câștigi, rămâi aici cu noi'. După ce a ascultat ce am avut de zis, ne-a spus că vrea să rămână. Iar apoi au intervenit anumiți factori externi care sunt uneori greu de controlat.

Noi, ca prieteni, l-am sfătuit să rămână, dar a fost decizia lui și a familiei sale. I-am spus: 'Ney, în Anglia e mai bine. La Manchester City vei juca un fotbal bun. Dar în Franța?'", a spus Suarez, conform presei braziliene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: