image
Sursa foto: jurnal.md

Un bărbat din capitală, salvat de pompieri dintr-un apartament cuprins de flăcări

Un bărbat a fost salvat de pompieri în urma unui incendiu produs într-un apartament de pe strada Ginta Latină 1/1 din municipiul Chișinău.

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 17 aprilie, la ora 21:53. Potrivit primelor informații recepționate de serviciul de pompieri, a fost observată o flacără la etajul superior al unui bloc de locuit cu 5 nivele.

La lichidarea incendiului, au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate la balconul locuinței, cu suprafața de 6 metri pătrați. În timpul intervenției, pompierii au salvat din interiorul apartamentului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a suferit o intoxicație ușoară cu monoxid de carbon. Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul municipal „Sfânta Treime”.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 22:07 și lichidarea completă la ora 22:25.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: