image
Sursa foto: Profimedia

Vinicius Junior: "Nu vreau să mai joc!". Atacantul ar putea pleca de la Real Madrid după injuriile rasiste

Vinicius Junior (22 de ani) a fost din nou "victima" unor injurii rasiste la partida pierdută de Real Madrid, 0-1, cu Valencia.

Atacantul brazilian s-a certat cu fanii grupării gazdă, care l-au insultat, moment în care sud-americanul a vrut să iasă de pe teren.

Conform celor de la Marca, jucătorul brazilian ar fi avut o poziție clară: "Nu vreau să mai joc", ar fi spus Vini după scandările rasiste.

Partida de la Valencia a fost întreruptă timp de mai multe minute, timp în care arbitrul a încercat să-l calmeze pe fotbalistul lui Real Madrid.

Nervii și-au spus însă cuvântul în prelungirile confruntării, atunci când Vinicius a văzut direct cartonașul roșu după ce și-a lovit un adversar.

Ultimii doi ani au dovedit că atacantul brazilian este, alături de Karim Benzema, un pion important în atacul grupării "Galacticilor".

Vinicius ar putea însă să plece de la formația iberică după derapajele rasiste la adresa sa, notează ESPN Brasil.

Conform sursei citate, se pare că apropiații jucătorului ar vrea să-l convingă pe acesta să ia în considerare o pleca din Spania. Totuși, momentan fotbalistul nu este încă decis să o părăsească pe Real Madrid, chiar dacă "paharul s-a umplut" în privința scandalurilor în care a fost jignit de fanii echipelor adverse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: