image
Sursa foto: Profimedia

Jose Mourinho, ”desființat” de un fost jucător al lui Real Madrid: ”E complet terminat”

Jose Mourinho (61 de ani) este liber de contract după ce a fost demis de la AS Roma.

După ce și-a încheiat socotelile cu formația din capitala Italiei la începutul acestui an, ”The Special One” a început să-și caute un nou angajament.

Însă, un fost jucător cu multe meciuri în picioare în Serie A și la Real Madrid l-a criticat în termeni duri pe antrenorul portughez.

Antonio Cassano (41 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al lui Inter Milano și al naționalei Italiei, recunoscut pentru părerile sale excentrice, a susținut că Jose Mourinho este un antrenor ”expirat”, deoarece, în opinia sa, și-a păstrat aceleași idei de ordin tactic la fel ca în urmă cu un deceniu.

"Ca antrenor, Mourinho este acum complet terminat. Nu mai este capabil să antreneze, încă face aceleași lucruri ca acum 10 ani. Nu l-a folosit pe (Leandro) Paredes și l-a preferat pe (Edoardo) Bove în locul (Lorenzo) Pellegrini. (Daniele) De Rossi a făcut din AS Roma o echipă puternică, face o treabă extraordinară. El a fost întotdeauna făcut pentru asta", a spus Cassano, la Domenica Sportiva.

Antonio Cassano a fost unul dintre cei mai longevivi jucători din fotbalul italian. În cariera sa, mijlocașul ofensiv a adunat 400 de partide în Serie A (112 de goluri și 99 de assist-uri) și 35 de meciuri în Coppa Italia (8 goluri, 5 pase decisive). De asemenea, Cassano a jucat și 29 de partide pentru Real Madrid (4 goluri, două assist-uri).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: