image
Sursa foto: mf.gov.md

Extinderea cooperării cu Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională, discutată în cadrul unei întrevederi la Minister

Ministra Finanțelor Veronica Sirețeanu s-a întâlnit ieri, cu Michael Camilleri, consilier al administratoarei USAID, Samantha Power, și ambasadorul SUA în Moldova, Kent Logsdon.

Extinderea cooperării cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) pe dimensiunile ce vizează mediul antreprenorial, comunicarea publică, atragerea investițiilor și asigurarea creșterii economice a fost principala temă de discuție în cadrul întrevederii.

„Crearea locurilor de muncă și dezvoltarea business-ului, stimularea economiei și crearea unui mediu de afaceri favorabil pentru investitori sunt obiective setate în agenda noastră guvernamentală, de aceea, susținerea USAID pe aceste dimensiuni este foarte importantă pentru noi”, a menționat Veronica Sirețeanu.

La fel, doamna ministră a mulțumit, cu această ocazie, pentru suportul continuu oferit de Guvernul SUA Republicii Moldova de-a lungul anilor prin diverse programe și proiecte orientate spre modernizarea și dezvoltarea țării noastre.

Atât, ambasadorul Kent Logsdon, cât și Michael Camilleri au dat asigurări de susținere și implicare pentru fortificarea cooperării.

Noutăţile partenerilor

comentarii: