image
Sursa foto: Mediafax.ro

Platforma DA a obținut permisiunea de a desfășura evenimentul solemn de primire a ajutorului din România în PMAN

Consilierii municipali ai fracțiunii Platforma DA au depus un demers către primarul general al capitalei cu privire la desfășurarea evenimentului de recepționare a ajutorului umanitar din România, solicitând să se acționeze conform petiției semnate on-line de sute de cetățeni ai Republicii Moldova. Cele 20 de camioane cu echipamente sanitare, 500.000 de măști de protecție, 25.000 de combinezoane, mii de viziere, ochelari de protecție, mănuși și cutii de medicamente, trebuie să fie întâmpinate pe măsură, se spune într-un comunicat emis de Platforma DA.

Consilierii menționează că au solicitat din respect față de gestul generos al României desfășurarea evenimentului solemn de primire a ajutorului umanitar în Piața Marii Adunări Naționale și au obținut autorizaţia de a desfășura acolo evenimentul.

„Platforma DA salută și mulțumește cu multă considerație autorităților române pentru suportul imens acordat Republicii Moldova în condiții dramatice legate de pandemie! Nu vom uita niciodată acest gest frățesc”, se mai spune în comunicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: