image
Sursa foto: MAI

Geniștii Armatei Naționale nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive la Naslavcea

Ministerul Apărării anunță că nu au fost descoperite substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol pentru siguranța populației din zona respectivă.

După ce ieri dimineața, pe teritoriul Republicii Moldova au căzut fragmente dintr-o rachetă rusească doborâtăde sistemul antiaerian ucrainean, geniștii Armatei Naționale s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta terenul.

„În urma cercetării terenului din adiacență, geniștii Armatei Naționale nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol pentru siguranța populației din zona respectivă”, precizează, astăzi, Ministerul Apărării.

Precizăm că, ieri dimineaţa, o rachetă rusească doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, în urma atacului cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea, mai multe locuințe din zonă fiind afectate.

Drept răspuns, un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău a fost declarat persona non grata pe teritoriul țării noastre.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: