Deşi s-au înregistrat temperaturi de aproape 40 de grade Celsius, cele mai multe dintre vedetele care au participat la Gala Premiilor Emmy au arătat impecabil. Pe covorul roşu au putut fi admirate rochii strălucitoare, în culori metalice.

Actriţa columbiană Sofia Vergara a optat pentru o rochie spectaculoasă de la brand-ul american St. John. Criticii de specialitate au menţionat că ţinuta aleasă i-a pus în valoare formele voluptuoase.

Actriţa americană Kerry Washington a ales, în schimb, o rochie răcoroasă, croită în stilul anilor 20.

Plină de paiete şi foarte sexy, creaţia lui Marc Jacobs face parte din colecţia prezentată zilele trecute, la Săptămâna Modei din New York.

Protagonista serialului  „Mad Men”, Christina Hendricks, a reuşit să atragă privirile cu o apariţie elegantă, graţie unei rochii cu un decolteu adânc şi aplicaţii aurii, realizată de Naeem Khan.

Actriţa Claire Danes a preferat o vestimentaţie simplă de la Prada, dar cu un efect aparte. Deşi i-a obişnuit pe toţi cu un stil extravagant, de această dată Lady Gaga a renunţat la imaginea care a consacrat-o şi a optat pentru un stil simplu şi elegant. La 42 de ani, Heidi Klum a demonstrat că are un corp de invidiat. Ţinuta aleasă de fotomodelul german pentru covorul roşu nu a fost, însă, pe placul criticilor. Rochia galbenă de la Versace, din plasă şi fir metalic, a fost considerată o opţiune complet neinspirată.

Un eşec la capitolul vestimentaţie a înregistrat şi actriţa Jaimie Alexander, despre care criticii au spus că a arătat de parcă ar fi venit direct de pe platoul de filmare al unei pelicule Science Fiction.