Sheriff Tiraspol, campioana ediţiei din 2013-2014 a primit 725 de mii de euro pentru participarea în două tururi preliminare ale Ligii Campionilor şi play-off-ul Ligii Europa.

Zimbru Chişinău, care şi-a stabilit un nou record în competiţiile europene, ajungând până în play-off-ul Europa League şi-a suplimentat conturile cu 540 de mii de euro.

Şi cele două cluburi care s-au desfiinţat în 2015, Veris Chişinău şi FC Tiraspol, au primit bani de la UEFA, un pentru că s-au retras din competiţiile naţionale, ci pentru participarea în prima rundă a Ligii Europa, ambele fiind premiate cu câte 120 de mii de euro.

UEFA şi-a schimbat politica financiară pentru noul sezon, astfel încât cluburile vor primi şi mai mulţi bani pentru participarea în cupele europene.

Campioana Moldovei, Milsami Orhei, va primi 550 de mii de euro pentru participarea în dubla cu Ludogoreţ din Bulgaria. Dacă vor trece de bulgari şi se vor califica în turul al treilea, unde-i vor întâlni cel mai probabil pe albanezii de la Skenderbeu, îşi va recalcula premiul, care ar putea ajunge până la 1 milion 180 de mii de euro, aici intrând în calcul o eventuală eliminare în faţa albanezilor şi calificarea automată pentru play-off-ul Europa League.
În cazul unei calificări în grupele Ligii Campionilor, ori a Ligii Europa, orheienii ar mai primi câteva sute de mii de euro.

Vice-campioana naţională, Dacia Chişinău, care este calificată în runda a doua Europa League, unde-şi dispută trecerea în turul al treilea în faţa slovacilor de la Jilina, va încasa 410 mii euro. În cazul în care se va impune în faţa vice-campioanei Slovaciei şi va ajunge în turul trei din Liga Europa, unde-i va avea adversari pe ucrainenii de la Poltava, lupii galbeni îşi vor asigura o recalculare care va ajunge la un total de 630 de mii de euro.

Ocupanta locului al treilea în Divizia Naţională, Sheriff Tiraspol şi beneficiara retragerii celor de la FC Tiraspol, Saxan Ceadâr Lunga, se vor alege cu câte 200 de mii de euro în urma participării în prima rundă a Ligii Europa, unde au fost eliminaţi de Odds, respectiv APOEL Limasol.