Rupi o bucăţică din timpul tău pentru a oferi atenţie familie şi a discuta cu cei dragi. Vei constata cu uimire că au multe nemulţumiri legate de tine şi de activitatea ta din ultima vreme. Acum doar tu poţi găsi soluţia la conflictul mocnit din casă înainte să izbucnească unul de proporţii.

Taur

Dezinteresul pe care îl afişezi astăzi în faţa celor din jur este unul disimulat pentru a te asigura că cei din jur nu se bazează pe tine pentru rezolvarea propriilor probleme. Le asculţi temerile şi oricând îi poţi încuraja, aşa cum o fac şi ei când nu eşti în apele tale. Restul revine în sarcina lor, iar tu eşti un bun observator.

Gemeni

Vrei să reabilitezi o relaţie compromisă, doar că tot ce încerci pentru a o salva, îţi iese taman pe dos. Spui ceva ce deranjează sau faci gesturi care în loc să ajute situaţia o înrăutăţesc. În aceste condiţii consideri că relaţia dintre voi nu are şanse de îmbunătăţire şi mergi mai departe.

Rac

În mintea ta grijile cu privire la relaţia în care te afli devin apocaliptice. Nimeni nu spune că dragostea înseamnă lapte şi miere şi totuşi, în cazul tău apare mult prea multă voie bună, ceea ce te pune pe gânduri. În loc să te stresezi inutil mai bine ai profita de soarele din relaţia ta.

Leu

Orgoliul tău nemăsurat te aruncă în mijlocul unei situaţii neplăcute din care nu pare că poţi să ieşi. Nu laşi de la tine de dragul nimănui, aşa că cine vrea să încheie o ceartă cu tine trebuie să facă un pas înapoi. Atitudinea ta plină de infatuare îi deranjează şi pe cei din casă, motiv pentru care îţi vor atrage atenţia.

Fecioara

Cei din casă au în mod clar probleme cu organizarea timpului, dar tu eşti mult mai practic şi imediat pui la punct activităţile casnice. De asemenea faci nişte delimitări clare ale sarcinilor din casă şi când totul pare clar îţi permiţi să te relaxezi. Seara ţi-o petreci în compania persoanei iubite moment potrivit să discuţi unele aspecte care te nemulţumesc.

Balanţă

Eşti o companie cât se poate de neplăcută şi în acest context demotivezi pe toată lumea cu atitudinea ta negativistă. Prietenii te ocolesc, iar familia se înfurie la vederea unor astfel de comportamente. Te izolezi în camera ta şi analizezi în continuare fie care aspect al vieţii tale ce nu merge cum ai vrea.

Scorpion

Succesul vine la muncă atunci când te aştepţi mai puţin şi îţi umple inima de bucurie. Cei pe care până nu demult îi aveai în preajmă dispar ca prin minune atunci când ai o bucurie. Oricum ar fi nu da înapoi doar pentru că aşa-zişii prieteni nu se bucură alături de tine, ci sărbătoreşte aşa cum se cuvine.

Săgetător

Accepţi invitaţia la un eveniment unde sunt prezenţi oameni importanţi şi cu influenţă în domeniul tău de activitate. Ai toate şansele să îţi schimbi radical viaţa după această zi mai ales din punct de vedere profesional. Admiraţia pe care o primeşti te face să te simţi mândru de tine.

Capricorn

La muncă se iveşte posibilitatea unei călătorii, însă nu ştii dacă să te bucuri sau să te îngrijorezi din cauza partenerului de cuplu. Deschizi discuţia spre seară şi vei observa că el este extrem de înţelegător, deci poţi pleca fără strângeri de inimă. Este o bună ocazie să vezi locuri şi oameni noi.

Vărsător

Fii prudent cu eforturile şi munca fără odihnă pentru că sănătatea nu îţi trimite semnalele potrivite. Oboseala şi stresul îşi spun cuvântul imediat şi tot ce trebuie să faci este să îţi iei mai puţine responsabilităţi pe ziua de astăzi şi să te relaxezi făcând activităţi puţin solicitante.

Peşti

Optimismul pe care îl afişezi te ajută la muncă şi poţi spune exact ceea ce crezi fără să ai temeri. Până la urmă cine se poate supăra pe tine când spui totul cu zâmbetul pe buze? Nu poţi să rămâi în umbră şi nici nu ar trebui, având în vedere că astrele favorizează creşterea profesională şi relaţiile cu superiorii.