Toate știrile

BioNTech spune că are nevoie de două săptămâni pentru a verifica dacă Pfizer este eficient împotriva variantei Omicron

BioNTech spune că are nevoie de două săptămâni pentru a verifica dacă vaccinul (Pfizer) este sau nu eficient împotriva variantei Omicron, iar apoi de alte aproximativ 100 de zile, dacă va fi nevoie de o modificare a formulei serului. Moderna testează...

27 noiembrie 2021, 13:13

Fostul ministru adjunct de Interne, Ion Țurcan, învinuit de îmbogăţire ilicită, a fost plasat în arest la domiciliu

Fostul ministru adjunct de Interne, Ion Țurcan, învinuit de îmbogăţire ilicită, a fost plasat în arest la domiciliu de către magistraţii Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana.

27 noiembrie 2021, 12:18

Șapte candidați la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului vor fi propuși plenului Parlamentului

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a audiat și a aprobat candidații pentru funcția de membru al Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova.

27 noiembrie 2021, 12:10

Bryan Adams, spitalizat în Italia după ce a fost din nou diagnosticat cu Covid-19

Muzicianul canadian Bryan Adams se află internat în Italia după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, la o lună după ce fusese testat pozitiv şi a renunţat la apariţia din cadrul galei Rock and Roll Hall of Fame.

27 noiembrie 2021, 11:11

Tragedie la Ștefan Vodă: Șase oameni au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR

Șase persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un TIR ieșit pe contrasens. Tragedia s-a produs în această dimineață, în localitatea Popeasca, raionul Ștefan Vodă.

27 noiembrie 2021, 10:37

Miliardarul Rinat Ahmetov neagă orice implicare în vreun complot şi-l acuză pe Zelenski de minciună

Cunoscutul om de afaceri ucrainean Rinat Ahmetov l-a acuzat vineri pe preşedintele Volodimir Zelenski că răspândeşte o "minciună absolută" privind posibila sa implicare într-o presupusă lovitură de stat în Ucraina, relatează agenţiile de presă Interfax-Ukraina...

27 noiembrie 2021, 10:12

Ministrul Mediului: Nu există un pericol ca Chișinăul să rămână fără apă potabilă

Nu există riscul ca municipiul Chișinău să rămână fără apă potabilă. Asigurările sunt date de ministrul mediului, Iuliana Cantaragiu, în contextul în care Ucraina a dat în exploatare a 4-a turbină din cadrul complexului hidroenergetic de pe Nistru. Potrivit...

27 noiembrie 2021, 09:05

Starea de urgență în sănătate publică, prelungită până pe 15 ianuarie 2022

Starea de urgență în sănătate publică, în Republica Moldova, se prelungește până în data de 15 ianuarie 2022. Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică (CNESP), prezidată de premierul Natalia Gavrilița.

27 noiembrie 2021, 08:12

OMS a botezat Omicron noua tulpină Covid identificată în Africa de Sud și a declarat-o cu cel mai ridicat grad de risc

OMS a botezat Omicron noua tulpină Covid identificată în Africa de Sud și a declarat-o “variantă de îngrijorare”, cel mai ridicat grad de risc.

27 noiembrie 2021, 07:43

O sondă a reușit să vadă ce se ascunde sub suprafața planetei Marte; Este o premieră științifică

Sonda spațială InSight, trimisă pe suprafața lui Marte, a oferit prima analiză în detaliu a interiorului Planetei Roșii.

26 noiembrie 2021, 22:01