image
Sursa foto: mediafax.ro

Miracol la Istanbul: Un adolescent a fost scos în viaţă, după două zile, de sub ruinele blocului prăbuşit // VIDEO

Un adolescent a fost scos în viaţă, ieri, de sub ruinele imobilului prăbuşit în urmă cu două zile în oraşul turc Istanbul, informează BBC News online.

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost scos în viaţă de sub dărâmături ieri, au anunţat echipele de intervenţie. Joi, a fost găsită în viaţă o fetiţă de cinci ani.

Cel puţin 14 persoane au murit în urma prăbuşirii imobilului rezidenţial de opt etaje în oraşul turc Istanbul, conform celui mai recent bilanţ, comunicat vineri de autorităţi, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

„În acest moment, bilanţul victimelor este de 14 morţi. Alte 14 persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături", a declarat vineri Süleyman Soylu, ministrul turc de Interne, scrie mediafax.ro.

Un imobil rezidenţial de opt etaje din oraşul turc Istanbul s-a prăbuşit miercuri. Sute de membri ai echipelor de salvare au fost mobilizaţi după prăbuşirea blocului, situat în cartierul Cevizli.

Clădirea avea 14 apartamente şi erau înregistraţi 43 de locatari. Nu este clar câte persoane erau în imobil în momentul prăbuşirii.

Citeşte mai mult despre

comentarii: