Filmulețul de mai jos a fost plasat pe rețelele de socializare de mai mulți internauți. Din imagini se vede că femeia, beată fiind, se încăpățânează să conducă mașina, în timp ce o amică încearcă din răsputeri s-o oprească.

„Ești o potențială ucigașă!”, strigă vocea de după cadru.

Totodată, în spațiul public au apărut și informații din dosarul penal pe numele femeii de 33 de ani. Potrivit Deciziei Curții Supreme de Justiție, șoferița NU avea dreptul să urce la volan.

docdoc

În mediul online au mai apărut două filmulețe care arată că mașina femeii a fost implicată în cel puțin alte două accidente rutiere și că aceasta a fugit de la fața locului în ambele cazuri. Și în aceste imagini martorii accidentului spun că șoferița, care se afla în mașină cu un bărbat, ar fi fost beată în momentul impactului.

Amintim că accidentul care a bulversat întreaga țară a avut loc ieri, în jurul orei 14:00, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, din sectorul Buiucani al capitalei. Un om a murit, iar alți 24, inclusiv copii, au fost răniți după ce mașina a intrat cu viteză într-un troleibuz de pe linia 21.

Potrivit poliției, nenorocirea s-a produs în timp ce șoferița mașinii marca Porsche Cayenne a trecut la culoarea roșie a semaforului cu viteză excesivă.