image
Sursa foto: radiochisinau.md

Năstase: „Usatâi mă atacă cu aceleași instrumente ca și Igor Dodon; Pentru mine e un semn de întrebare”

După ce Renato Usatâi a făcut apel către Maia Sandu și Andrei Năstase pentru a înainta un candiat comun susținut de toată opoziția care va câștiga la alegerile prezidențiale în fața lui Igor Dodon, Năstase a venit cu o replică și spune că Renato Usatâi îl atacă în ultima perioadă prin aceleași practici ca și ale lui Dodon.

Nu răspund la invitațiile lui Usatâi, aceste inițiative și demersuri sunt ale mele încă din 2016 când am făcut apel către toate forțele să mergem cu un singur candidat, nu s-a vrut și eu m-am retras din cursă. Domnul Usatâi mai puțin să vorbească, și să facă mai bine ceva. Să vedem dacă s-ar retrage el din cursă, de exemplu în favoarea mea. Eu am văzut că el cochetează cu alții și pe mine mă atacă cu aceleași instrumente cu care mă atacă și Dodon. Îmi pun un semn de întrebare, oare nu fac parte din aceeași comandă? De exemplu când mă atacau vloggerii lui Dodon că sunt implicat în diferite scheme, așa a făcut și Usatâi doar că a avut grijă să nu-mi pronunțe numele”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Năstase mai spune că se așteaptă că Igor Dodon nu va mai câștiga un alt mandat de președinte la alegerile din toamnă.

„Marele pericol pentru Republica Moldova în continuare rămâne Igor Dodon și PSRM-ul. Toate practicile și oamenii care au stat în spatele lui Plahotniuc, sunt acum în slujba lui Dodon. Trebuie să învingem presa lui Dodon, propaganda și fake-newsurile și acest lucru se va întâmpla numai prin consolidarea forțelor politice. Așa cum am reușit la alegerile municipale din 2018 putem reuși și acum”, susține liderul PPDA.

Noutăţile partenerilor

comentarii: