image
Sursa foto: Jurnal.md

ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de aproxiamtiv 400 de mii de lei, săptămâna trecută

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestre în valoare de circa 400 000 de lei, săptămâna trecută. Printre bunurile indisponibilizate se numără un Hyundai Tucson (anul fabricației 2015) și 2 conturi în numerar.

În perioada de raport, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 2 expertize judiciare grafoscopice, în procedură fiind alte 61 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 332 de cauze penale.

Totodată, direcția legislație a recepționat 15 proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 9 rapoarte de expertiză și 7 avize. Direcția analitică a finalizat 4 analize operaționale, alte 62 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la o ședință de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 42 de caziere de integritate.

De asemenea, la linia națională anticorupție au fost recepționate 30 de apeluri. În penitenciare se află 13 persoane, arestate în dosarele CNA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: