image
Sursa foto: captură video

Bătaia de la stația PECO din Criva, la care au fost martori doi angajați ai PF: Unul dintre ei îi strânge mâna agresorului

Noi imagini de la scene violentă din stație PECO, din satul Criva, raionul Briceni, unde un tânăr a fost agresat fizic și verbal de un individ, iar doi polițiști de frontieră au asistat la bătaie fără ca să intervină. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum unul dintre polițiștii de frontieră îi strânge mâna agresorului.

Amintim că acest caz a avut loc în seara zilei de 13 ianuarie. Agresorul ar fi sărit la bătaie la tânărul angajat al stației PECO din cauza că mai devreme, în aceeași zi, nu i-ar fi vândut țigări și asta pentru că nu era lumină și nu lucra aparatul de casă, spun sursele Jurnal TV.

În timp ce agresorul insultă tânărul, îl lovește, îl amenință cu cuțitul și îl ține de gât, târându-l prin încăpere, doi polițiști de frontieră urmăresc liniștiți scena.

Ulterior aceștia ies din încăperea stației PECO și se îndreaptă spre automobil, iar la un moment dat unul dintre polițiștii de frontieră se întoarce spre agresor, îi strânge mâna și poartă o discuție preț de câteva secunde.

După publicarea imaginilor video Poliția de Frontieră a venit cu un comunicat de presă prin care anunță că regretă incidentul.

„Poliția de Frontieră REGRETĂ lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice. În acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului dat. Ne ASUMĂM responsabilitatea de a investiga obiectiv conjuctura pentru a nu se mai întâmpla astfel situații”, se menționa în comunicat

Momentul reținerii.

Citeşte mai mult despre

comentarii: