Bărbatul deținea toate actele în regulă pentru această îndeletnicire, însă a încălcat regimul de frontieră - aflarea pe timp de noapte la hotar este strict interzisă prin lege, dar și i-a reușit să împuște o vulpe.

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu au fost alertați de zgomotul produs în urma unei împușcături de armă.

Imediat au cercetat perimetrul mărginit cu localitatea Tochile Răducani, unde a și fost observată persoana care se deplasa pe câmp spre sat.

Bărbatul a încercat să se eschiveze ignorând în totalitate semnalele patrulei, cei din urmă au recurs la tragerea a trei focuri din arma din dotare pe plan vertical pentru a obliga persoana să se supună imediat.

Efectuând cercetările la fața locului au fost depistate două lanterne și o armă de vânătoare în interiorul căreia se aflau două cartușe, iar la o distanță de aproximativ 200 m se afla o vulpe împușcată.

Toate obiectele descoperite cât și persoana reținută au fost conduse la sediul SPF Leova pentru continuarea cercetărilor, fiind informați despre incidentul dat și reprezentanții Inspectoratului Ecologic de Stat.