image
Sursa foto: someseanul.ro.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a izbit într-un stâlp pe o șosea din România: Trei persoane au fost rănite

Grav accident în România cu implicarea unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova.Trei persoane au fost rănite, în după-amiaza zilei de ieri după ce un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a izbit într-un stâlp de beton pe un traseu din România. Accidentul s-a produs pe rază localității Ciucea, la fața locului intervenind de urgență echipaje de ambulanță și pompierii din cadrul ISU Cluj, dar și echipaje de poliție.

Impactul microbuzului cu stâlpul de beton a fost atât de puternic, încât acesta s-a rupt și a fost doborât la pământ.

Potrivit presei române,primul impact a avut loc între un camion condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani. Acesta a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura la efectuarea manevrei, a intrat în coliziune laterală cu un microbuzul condus de un bărbat de 25 de ani, care se află în depășirea neregulamentară a camionului, încălcând marcajul longitudinal continuu.

După impact, microbuzul a fost proiectat într-un stâlp electric în afară părții carosabile. În urmă accidentului au fost rănite ușor două persoane, conducătorul autoturismului și un pasager din acesta, ambii fiind conștienți. Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului, scrie someseanul.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: