image
Sursa foto: cotidianul.md

Serviciul Fiscal va verifica zilnic formarea prețurilor la produsele social importante comercializate în farmacii

Serviciul Fiscal de Stat în comun cu Inspecția Financiară vor întreprinde zilnic controale la farmacii pentru a monitoriza prețurile la produsele social importante: măști medicinale, mănuși, dezinfectanți medicali etc, ca urmare a sesizărilor venite din partea populației referitor la majorarea prețurilor pentru acestea. Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al instituției.

Serviciul fiscal anunță că zilnic monitorizează activitatea a 812 farmacii, privind prețurile la aceste produse. Totodată a efectuat 54 de controale fiscale și ca rezultat, au fost constatate șase cazuri de încălcare fiscală

Începând cu data de 27 martie 2020, angajații serviciul Fiscal în comun cu Inspecția Financiară vor desfășura zilnic verificări la farmacii, în scopul verificării respectării modului de formare a prețurilor.

În cazul când consumatorul final constată o majorare a prețurilor la mărfurile social importante, față de perioadele anterioare, ei sunt îndemnați sî comunice la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 1525.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: