image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor, donații de un milion de euro! Ce l-a enervat pe luptător în plină pandemie de Covid-19

Conor McGregor (31 de ani) s-a alăturat marilor sportivi care au ales să nu stea cu mâinile în sân și să conribuie cu bani la lupta împotriva noului coronavirus.

Luptătorul le-a călcat, așadar pe urme lui Ronaldo și Messi, dar nu numai, și a dotat, pe banii săi, mai multe echipamente pentru spitale din regiunea Leinster.

Jurnaliștii de la The Sun au publicat un material în care au scris despre inițiativa lui McGregor, care a luat legătura cu ministrul irlandez de Finanţe Paschal Donohoe, căruia i-a transmis despre demersul său.

Concret, Conor McGregor a promis că va cumpăra după care va distribui spitalelor din regiunea Leinster echipamente de protecţie în valoare de un milion de euro.

De altfel, sportivul se pare că s-a mișcat mai bine decât politicienii din țara sa pentru că el a cerut, încă de luni, ca guvernul irlandez să ia măsuri drastice de carantină în contextul pandemiei de coronavirus.

“Astăzi eu cumpăr echipamente personale de protecţie în valoare de un milion de euro, care să fie distribuite spitalelor din regiune”, a precizat McGregor într-un mesaj către ministrul Donohue.

Se pare că discuţia dintre cei doi a fost iniţiată, după ce luptătorul a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, cu mesaje adresate autorităţilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: