image
Sursa foto: autoblog.md//foto simbol

Maia Sandu: „Dodon a răspândit virusul mergând la întâlniri; Sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate”

Maia Sandu susține că există dovezi că șeful statului Igor Dodon a răspândit coronavirusul de tip nou atunci când a mers la diverse întâlniri cu cetățenii Republicii Moldova, momente în care președintele a ignorat măsurile de protecție anti-coronavirus. „Noi am aflat sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate”, a spus Maia Sandu.

„Atitudinea, comunicarea și comportamentul autorităților reprezintă unul dintre motivele importante care au condus la cifrele atât de mari de infectări. Sunt și dovezi că Igor Dodon a răspândit coronavirusul mergând la diverse întâlniri fără să se protejeze. Dincolo de anti-exemplul pe care l-a dat atunci când nu a purtat mască, nu a respectat distanța socială. Noi am aflat că sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate, mă refer la persoane care l-au însoțit pe Igor Dodon atunci când a mers la diverse întâlniri” a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Deocamdată nu am reușit să aflăm numărul persoanelor din serviciul de pază și securitate a președintelui Igor Dodon care s-ar fi infectat cu virusul COVID-19.

Precizăm că până la ziua de astăzi, în țara noastră au fost înregistrate 15078 de cazuri de infecție cu coronavirus, 6183 dintre ele fiind încă active. De la începutul pandemiei de COVID-19 în țara noastră s-au înregistrat 495 de decese.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: