„La emisiunea „60 de minute” vorbeam despre faptul că polițiștii vor primi câte 3000-5000 de lei pentru loialitate uzurpatorului. Un om al legii din interior ne-a trimis la redacție acest mesaj, despre care spune că ar fi de la Cavcaliuc, și care confirmă mituirea poliției de către regimul criminal!”, a spus Vasile Năstase.

"Stimați conducători buna seara! -Aseară am menționat că conducerea IGP în semn de mențiune va premia întreg efectivul IGP participanți la măsurile de asigurare și menținerea ordinii publice. -Luând în considerație că termenul a fost foarte restrâns de ieri seara până astăzi, am reușit sa perfectăm actele necesare ca să primiți până seara la card 50% din suma preconizată ieri. -Rog sa fiți înțelegători și să explicați efectivului că este o apreciere și o încurajare bună pentru întreg efectivul IGP și în perioada apropiată, noi depunem efort să perfectăm actele necesare să mai dam aceeași sumă de premii. -Totodată, explicați tuturor angajaților despre decizia de astăzi a Guvernului, unde dl ministru a reușit să ne soluționeze problema cu achitarea compensațiilor pentru chirie, ceea ce a menționat Șeful IGP mai sus și vă rugăm să informați absolut toți angajații să cunoască sa perfecteze actele și să aplice pentru a primi acest suport financiar important! -Mâine zi de odihnă 100% de efectiv, lăsați colegii să se odihneasca și DVS conducătorii odihniți-vă, cu excepția celor care sunt în serviciu".

„Ce ar trebui să înțeleagă polițiștii simpli? Că bandiții îi folosesc împotriva poporului și le dau pomeni.Că după căderea dictaturii, polițiștii vor primi 2-3 mii de euro, așa cum se întâmplă în Georgia, Estonia, Lituania. Să se înece ei cu mita lor!”, a spus Vasile Năstase.