Fotbal: Cristiano Ronaldo şi-a reluat antrenamentele

Fotbal: Cristiano Ronaldo şi-a reluat antrenamentele
Sursa: www.agerpres.ro Foto: depor.com 14.02.2017 16:14
Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo s-a antrenat în mod normal marţi, alături de coechipierii săi de la Real Madrid, după ce a lipsit de la şedinţa de pregătire de luni, şi ar putea fi apt de joc pentru partida cu SSC Napoli, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, programată miercuri seara.

Cvadruplul câştigător al Balonului de Aur a fost prezent pe terenul centrului de pregătire al lui Real, din cartierul madrilen Valdebebas şi, în primul sfert de oră al antrenamentului, deschis presei, starul lusitan a participat fără probleme aparente la exerciţiile de încălzire, sub îndrumarea antrenorului francez Zinedine Zidane, au constatat ziariştii AFP.

Potrivit cotidianului sportiv spaniol AS, Ronaldo a suferit o leziune la nivelul gambei drepte, în cursul meciului de campionat cu Osasuna, câştigat cu 3-1 de madrileni.

Dacă va juca miercuri, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor va avea ocazia să se apropie de bariera de 100 de goluri în cea mai importantă competiţiei continentală intercluburi, în care a înscris până acum 96 de goluri (unul dintre ele în tur preliminar).

Galezul Gareth Bale s-a antrenat la rândul său în mod normal luni, iar antrenorul Zinedine Zidane urmează să se decidă dacă îşi va asuma riscul de a-l include în lotul pentru meciul cu Napoli, după o absenţă de aproape trei luni, din cauza unei accidentări la o gleznă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI