Steaua Bucureşti şi-a programat meciurile amicale din cantonamentul de iarnă

Steaua Bucureşti şi-a programat meciurile amicale din cantonamentul de iarnă
Sursa: digisport.ro Foto: marca.com 03.01.2017 14:44
Steaua va suna adunarea miercuri, 4 ianuarie, după cea mai scurtă vacanţă a roş-albaştrilor din ultimii ani. Însă şi prestaţia echipei din prima parte a sezonului a fost una dintre cele mai slabe din ultimii ani, astfel că Laurenţiu Reghecampf este decis să facă o pregătire de iarnă fără precedent.

Obiectivele roş-albaştrilor din acest an sunt foarte clare, titlul şi calificarea în grupele Champions League, astfel că oficialii vicecampioanei au pus la punct un program menit a ajuta echipa să crească valoric.

Marea problemă a lui Reghe e reprezentată de faptul că din nou nu va avea la dispoziţie o serie de jucători, Becali urmând a face transferurile aşa cum a obişnuit, pe ultima sută de metri. Deşi a anunţat o campanie de răsunet, latifundiarul pare decis din nou să ia doar jucători aflaţi la final de contract.

Astfel, în primul stagiu de pregătire, singura noutate va fi Denis Alibec (25 de ani), fotbalist de care se leagă în mare măsură speranţele la titlu. De asemenea, Florin Tănase, care a lipsit o perioadă îndelungată, este aşteptat să revină, el lucrând foarte mult individual astfel încât să treacă peste perioada grea.

Programul amicalelor Stelei din Antalya:

Primul cantonament:
18 ianuarie: Steaua - Qarabag

Al doilea cantonament:
24 ianuarie: Steaua - Vardar Skopje
26 ianuarie: Steaua - Terek Grozny
28 ianuarie: Steaua - Slovan Bratislava
31 ianuarie: Steaua - Wisla Krakovia
02 februarie: Steaua - Hajduk Split

Ştiri NON-STOP