Zenit St. Petersburg, formaţia fostului selecţioner al României, a câştigat cu 5-0 în faţa olandezilor de la AZ Alkmaar şi acum are 9 goluri marcate, după ce, în prima etapă, a revenit de la 0-3 şi a câştigat cu 4-3 contra lui Maccabi Tel Aviv. În acest moment, echipa din Rusia are cel mai bun atac din Europa League şi pe plan continental se află la egalitate cu Barcelona, care în Liga Campionilor a câştigat în primele două runde cu 7-0 şi 2-1.

De partea cealaltă, Tătăruşanu a fost integralist la Fiorentina, în victoria cu 5-1 contra lui Qarabag. În prima etapă, italienii remizaseră pe terenul lui PAOK, scor 0-0.

Anderlecht, acolo unde Chipciu a fost integralist, iar Stanciu a fost titular şi a jucat până în minutul 82, a condus pe terenul lui Saint-Etienne, dar a fost egalată în minutul 90+4 şi rămâne doar cu victoria contra lui Qabala, de pe teren propriu.

Ovidiu Hoban a intrat în minutul 80 la Hapoel Beer Sheva, care a remizat cu Southampton (0-0).

Raul Rusescu a fost titular la Osmanlispor în deplasarea de la Zurich şi a ieşit în minutul 72. Gruparea din a doua ligă elveţiană a câştigat cu 2-1. Ioan Hora nu a jucat la Konyaspor.

La Krasnodar s-a disputat meciul cu cele mai multe goluri din a doua rundă a grupelor UEL, cu gazdele câştigând cu 5-2 contra lui Nice, unde Balotelli a marcat din nou.