Astfel, în acest an a fost demarat un proiect de modernizare a stadionului Zimbru, care va spori confortul fotbaliştilor, a suporterilor şi va alinia stadionul la nivelul marelor arene europene de fotbal.

zimbru2

La moment, în proces de modernizare se află:

1. Vestiare pentru echipele de fotbal
2. Extinderea zonei “food court”
3. Zona WC
4. Spaţii de lucru pentru proiectele de dezvoltare
5. Zonă fourchette (pentru biletele din categoria D)
6. Scaune noi pentru categoriile de bilete C şi D
7. Merchandise shop

Scaune noi pentru categoriile de bilete C şi D
Scaunele noi sunt confecţionate din material moale şi prevăd o construcţie specială, pentru a oferi un plus de confort suporterilor prezenţi la stadion.

Extinderea zonei “food court”
În urma renovării zonei “food court”, vor fi disponibile 22 de puncte de vânzare a produselor alimentare, iar suporterii vor fi deserviţi instant, astfel nu vor pierde nici o clipă din meci. Meniul va fi extins cu produse fast-food.

food-court

Preţul biletelor şi categoriile
Pentru meciurile echipei naţionale din preliminariile CM 2018, categoriile de bilete au fost simplificate până la 4 categorii.

Preţul biletelor a fost mărit de la 20% până la 40%, în dependenţă de categorie. Majorarea este justificată prin implementarea proiectului de modernizare a stadionului Zimbru, care va spori confortul fotbaliştilor, a suporterilor şi va alinia stadionul la nivelul marelor arene europene de fotbal.

Ţinem să menţionăm că sectorul fanilor va beneficia în continuare de reducere 50% pentru meciurile Naţionalei!

Proiectul de modernizare a stadionului Zimbru a fost demarat în vara anului 2016 şi va fi finalizat în proporţie de 90% înaintea meciului contra Serbiei.

Noul proiect presupune un stadion mai confortabil pentru orice suporter. Vă mulţumim că sunteţi alături de echipa naţională! #haimoldova