"Am picat în toiul evenimentelor, dar până la urmă a fost OK. A fost o noapte albă pentru toată lumea, am încercat să stăm la curent cu toate evenimentele. Sperăm să ne întoarcem cât mai repede în ţară, dar rămâne de văzut cum.

Conducerea clubului a trimis un autocar aproape de graniţă, dar ar fi mai bine să ne întoarcem cu avionul. Să facem un drum de sute de kilometri, de 10-12 ore petrecute pe drum, apoi meci, n-ar fi prea plăcut!

Rămâne de văzut dacă meciul va fi anulat, dar asta nu depinde de noi. Vom ţine legătura cu conducerea să găsim cea mai bună soluţie pentru întoarcere. Cel mai bine ar fi să venim cu avionul, chiar şi în cursul zilei de mâine. Cealaltă variantă, cu autocarul, ne-ar da peste cap de tot.

Era o agitaţie foarte mare pe stradă, s-au auzit şi câteva bubuituri .... Am preferat să stăm închişi în hotel, să stăm liniştiţi. Ne-am speriat un pic, a fost noapte albă pentru toată lumea. Era normal ca băieţii să fie îngrijoraţi, au stat toată noaptea pe telefoane cu familiile ca să îi liniştească.

Ne-au dat peste cap aceste evenimente, nu ne aşteptam! Ne bucurăm că lucrurile nu au luat o amploare mai mare şi s-au stopat destul de repede evenimentele. Ar fi fost culmea să rămânem blocaţi aici, pentru cine ştie cât timp", a declarat Emil Săndoi la Dolce Sport.