Cu o zi înainte, la Beer-Sheva, Sheriff Tiraspol a pierdut cu 3-2 în faţa gazdelor de la Hapoel.

Campioana Bulgariei a trecut cu 2-0 de Mladost Podgorica, la capătul unei partide în care Cosmin Moţi a fost integralist, Claudiu Keşeru a fost introdus pe teren abia în minutul 80, iar Andrei Prepeliţă a fost rezervă neutilizată. De altfel, Moţi a fost şi cel care a deschis scorul, dintr-o lovitură de la 11 metri. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 26, de către Lukoki.

Cel mai spectaculos meci al zilei a avut loc la Ljubljana, acolo unde Olimpia a fost învinsă de Trencin cu 4-3. Adversară a Stelei de anul trecut a condus cu 4-0 încă din minutul 33, dar slovenii au revenit şi chiar au forţat egalarea în prelungirile partidei.

FC Copenhaga a obţinut cea mai clară victorie a serii, 3-0 pe terenul nord-irlandezilor de la Crusaders. Tot 3 goluri a marcat şi Rosenborg cu Norrkoping, însă a şi primit unul. Partizani Tirana şi Ferencvaros au remizat, 1-1, acelaşi rezultat fiind înregistrat şi între Dundalk şi F Hafnafjordur. Singura partidă fără gol a fost cea dintre Zalgiris Kaunas şi Astana. Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare, pe 19 şi 20 iulie.