Obligată să câştige la o diferenţă cât mai mare pentru a putea spera la primul loc în grupă, Polonia a început excelent şi a ratat două mari ocazii în primele cinci minute, prin vedetele ofensivei sale, Milik şi Lewandowski.

Deja eliminaţi, ucrainenii au jucat doar pentru onoare şi, după ce au scăpat de începutul avântat al adversarilor, au trecut la controlul ostilităţilor. Şansele de gol nu au întârziat, dar Zozulea şi Iarmolenko, la aceeaşi fază, şi din nou Iarmolenko nu l-au putut bate pe Fabianski.

Între cele două ocazii, elevii lui Mihailo Fomenko au cerut şi un penalty, la un duel în careu între Jedrzejczyk şi Iarmolenko. Până la pauză, doar Konopleanka a mai ameninţat poarta lui Fabianski, cu un şut de la aproximativ 20 de metri.

Repriza a doua a început cu schimbarea inspirată a lui Nawalka. Dezamăgitorul Zielinski i-a lăsat locul lui Blaszczykowski, iar noul intrat a marcat unicul gol al partidei de pe Stade Velodrome în minutul 54, când a tras cu stângul din interiorul careului, iar mingea s-a adus aproape de vinclul porţii lui Piatov.

Imediat după gol, Kaputska putea face 2-0 pe contraatac, dar a tras în plasa laterală, iar finalul le-a aparţinut ucrainenilor, care au ratat prin Zincenko şi Zozulea, astfel că echipa lui Fomenko încheie actuala ediţie a Campionatului European pe ultimul loc în grupă şi fără a reuşi să înscrie.