A acorda Licenţa Naţională clubului:
- CF Ungheni

Licenţa Naţională oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a Campionatului Moldovei pe un stadion omologat de FMF.

Clubului Spicul Chişcăreni i s-a refuzat acordarea Licenţei Naţionale. Spicul şi Ungheni au obţinut promovarea pe teren, însă la licenţiere doar Ungheni este în cărţile Diviziei Naţionale.

“FC Spicul nu s-a conformat unor cerinţe ale Regulamentului de licenţiere a cluburilor de fotbal FMF – Licenţa N. Detaliile exacte le putem oferi numai cu acordul în scris al clubului Spicul Chişcăreni. Acest fapt este stipulat de cerinţele de confidenţialitate din cadrul sistemului de licenţiere. Dacă va exista o asemenea permisiune, noi suntem gata să facem publice toate cauzele neacordării Licenţei Naţionale. În acelaşi timp, Spicul poate oferi aceste detalii fără permisiunea cuiva” a declarat Mihai Anghel, Preşedinte al Comitetului FMF pentru licenţiere.

A acorda Licenţa “A” cluburilor:
- Spicul Chişcăreni
- CSCT Buiucani
- Gagauziya-Oguzsport
- FC Victoria 
- Codru Lozova
- Iskra Rîbniţa
- FC Edineţ
- CF Intersport-Aroma
- FC Sfântul Gheorghe
- Real-Succes
- Prut Leova
- Sparta Selemet
- FC Sângerei
Licenţa “A” oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia A pe un stadion omologat de FMF.

Clubului Bogzeşti i s-a refuzat acordarea Licenţei A.

Conform prevederilor Regulamentului de Licenţiere a FMF, cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată, o pot ataca la Organul de Apel al Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF într-un termen de 5 zile calendaristice.