În primele 45 de minute niciuna din cele două reprezentative n-a tras vreun şut pe poartă, ofensiva fiind punctul slab în ambele tabere.

Nici după pauză lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Polonezii au pus mai multă presiune la poarta lui Neuer, însă fără niciun rezultat pe tabela de marcaj. 

Campioana Mondială a terminat meciul în propria jumătate după ce polonezii au beneficiat de o lovitură liberă.

După acest 0-0, Germania se menţine pe primul loc în grupă la egalitate cu Polonia, dar cu un golaveraj mai bun, cu 4 puncte. Pe 3 e Irlanda de Nord, cu 3 puncte, iar pe ultima poziţie e Ucraina fără niciun punct.

Germania şi Polonia au remizat, 0-0, în primul egal alb de la Euro 2016 şi primul de la România-Franţa 0-0, de la CE 2008 încoace. Rezultatul le apropie pe cele două ţări vecine de calificarea la braţ în optimile de finală ale competiţiei, dar în acelaşi timp a pecetluit şi soarta primei echipe eliminate. E vorba de Ucraina, echipă care, cu zero puncte după două meciuri, nu mai are nici măcar matematic şanse să prindă un loc calificant.

Chiar dacă va învinge în ultima rundă, cu Polonia, Ucraina ar acumula maxim 3 puncte, tot atâtea câte are deja Irlanda de Nord. Echipa din Regatul Unit are însă avantajul meciului direct, câştigând joi cu 2-0 în faţa ucrainenilor. Aşadar, Ucraina nu mai are nicio şansă să termine pe alt loc decât patru în grupa C.