Milsami Orhei s-a calificat cu emoţii, după prelungiri, scor 1-0, în meciul cu Dacia Chişinău. Golul victoriei orheienilor a venit în prima repriză a prelungirilor, minutul al doilea, prin Eugeniu Sidorenco. În timpul regulamentar, scorul a fost egal 0-0.

Partida a avut parte de suspans, dar şi de spaimă. Portarul echipei Milsami aş al naţionalei de tineret a Moldovei, Radu Mîţu, a fost accidentat grav în propriul careu, după un contact cu atacantul Daciei Chişinău, Cemîrtan.

Portarul gazdelor a căzut pe gazon şi a rămas nemişcat. Colegii şi adversarii au intervenit de urgenţă încercând să înţeleagă ce se întâmplă cu tânărul portar al vulturilor-roşii.

Medicii echipei au intrat pe teren, iar după strigătele disperate ace jucătorilor celor două formaţii, pe teren şi-a făcut apariţia şi ambulanţa, care l-a preluat pe fotbalist, fiind transportat la Spitalul Raional din Orhei.

Portarul şi-a revenit şi este sub observaţie medicală la spitalul din Orhei.

Dramatism a fost şi la Tiraspol. Zaria a eliminat Sheriff tot în timpul suplimentar, după ce în cele 90 de minute a fost egal 1-1. Oaspeţii au deschis scorul în repriza a doua, minutul 63, prin Slinkin. Când bălţenii visau deja la finală, Radu Gînsari, ultimul minut de prelungire al timpului regulamentar, a marcat golul care a trimis meciul în prelungiri. 

Zaria a gestionat mai bine nervii prelungirilor şi a înscris prin omul său de gol, Gheorghe Boghiu, minutul 108.

Milsami şi Zaria se vor întâlni în finală pe 25 mai la Chişinău pe stadionul Zimbru.

Miza finalei nu este doar de a deţine Cupa Moldovei, dar şi asigurarea celui de-al patrulea loc în preliminariile Ligii Europa.