De această dată însă, Fury îşi va pune în joc doar două dintre cele 3 centuri, WBO şi WBA Super. Celălalt titlu, IBF, i-a fost retras în decembrie pentru că a refuzat să lupte cu challengerul obligatoriu, Veaceslav Glazkov. Fury mai deţine şi centura IBO, luată tot de la ucrainean, care are însă o importanţă mai mică, deşi este tot una mondială.

Celălalt campion mondial al greilor, Deontay Wilder, deţine centura WBC, cea mai veche din istoria boxului, în timp ce titlul IBF este deţinut acum de americanul Charles Martin.

Dacă primul meci a avut loc pe terenul lui Kliciko, în Germania (Kliciko are şi cetăţenie germană), revanşa este programată pe terenul britanicului, la Manchester, pe un stadion care urmează a fi stabilit. Kliciko este, în acest moment, cel mai bine plătit pugilist al planetei, pentru că se automanageriază, iar reţeta financiară va fi şi ea una pe măsură.

În primul meci dintre cei doi, în noiembrie, Kliciko a avut o bursă de meci de 21,7 milioane de euro, iar Fury a încasat 4,7. De această dată, rolurile se vor inversa însă în ceea ce priveşte încasările. Conform informaţiilor apărute în presă, Fury va încasa aproximativ 14 milioane de euro, în timp ce Kliciko va primi puţin peste 4 milioane de euro.

Ajuns la 40 de ani, Kliciko este unul dintre cei mai mari pugilişti din toate timpurile. A deţinut 3 dintre cele 4 centuri importante la categoria grea timp de 4 ani şi jumătate şi a fost neînvins timp de 11 ani până în noiembrie 2015, când a pierdut în faţa lui Fury.

În 20 de ani de carieră, ucraineanul are în palmares 64 de victorii, dintre care 53 obţinute înainte de limită şi 4 înfrângeri. De cealaltă parte, Fury este neînvins la profesionişti şi are 25 de victorii, dintre care 18 obţinute înainte de limită.