Potrivit hotărîrii Biroului, adoptată în unanimitate de voturi, din componenţa FMT WTFau mai fost excluse Clubul Sportiv Republican de Taekwondo WTF „UNITED” (preşedinte Vladislav Mazur) şi Clubul Sportiv „AM-BER” (preşedinte Andrei Berezicov). Hotărîrea respectivă a fost luată ca urmare a invocării acţiunilor ilegale a conducătorilor instituţiilor menţionate mai sus, acţiuni exprimate prin încălcarea regulamentului Federaţiei,a normelor etice şi de comportament sportiv (anexă: procesul verbal al Şedinţei).

Fostului selecţioner al reprezentativei Moldovei, Vladislav Mazur, i se incriminează informaţia eronată pe care a oferit-o Ministerului Tineretului şi Sportului în care susţinea că el este antrenorul lui Aaron Cook. Ca urmare, în baza acestei informaţii Vladislav Mazur a primit un premiu în bani.
De asemenea, sportivii Stepan Dimitrov şi Vadim Dimitrov, aflaţi în subordinea lui Vladislav Mazur, n-au participat la două turnee internaţionale, contrar informaţiei prezentate de acesta din urmă Ministerului Tineretului şi Sportului (în baza extrasului din Ordinul MTS).

Menţionăm că la începutul anului curent Vladislav Mazur a fost demis de la şefia selecţionatei Republicii Moldova ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei. În calitate de antrenor principal al reprezentativei naţionale a fost numit Mircea Beţian. Totuşi, din motive ce rămîn necunoscute, pînă în ziua de astăzi această hotărîre a Federaţiei de profil nu a fost legitimată de Ministerul Tineretului şi Sportului.